Hopp til hovedinnholdet

Jeg er livredd for en gutt i klassen. Han har blant annet slått en venninne. De andre kommer ikke på skolen på grunn av ham. Hvordan løser man dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

EN gutt i klassen slo Liv. fordi han fikk høre at Liv hadde sagt at Han hadde Sendt drapstrusler,voldtatt hatt drikkeproblemer med ex'en sin. Desværre var dette noe X'en hadde sagt til Liv, fordi hun ville at Liv skulle holde seg unna Han. Liv slet med mye før hun ble slått, men nå er hun suesidal.Liv og de andre som var til stede da hun ble slått er utrolig redde for Han, Han sa "vist noen av de som kjente X såmye som ser på meg skal jeg ta Liv."JEg kunne ha slått lengre om ikke _ hadde kommet i veien."Å når lærerene spør han om å si unskyld sier han "jeg har faen meg ingenting å si til liv." Liv og fler er redde får å dra på skolen. De kommer ikke. JEg og en annen kom først denne uken, ALt er normalt, han har venner. Men de andre nekter å komme på skolen. De har anmeldt saken til politiet osv. og snart skolen.Det er vanskelig å forklare med 100 tegn! Jeg er liv redd får han, hva om jeg sier noe galt, og han "Mister kontollen" som det ble sagt. lærerene spør hvordan løser man dette?

SVAR

Besvart 28.10.2015 11:38:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle