Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få guttene rundt meg til å ikke bare gå etter norske jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en asiatisk jente som har et lite problem. Jeg føler nemlig at mange gutter har et syn på asiatiske jenter som "slutty", eller så er de interesserte i deg fordi jeg er fra det landet de er interessert i, ikke på grunn av hvordan jeg er som person. Derfor føler jeg at det er veldig vanskelig å tenke meg at jeg kan få meg en norsk kjæreste... uansett legger norske gutter nesten bare merke til norske jenter med blondt hår. Vel, etnisk norske jenter er mye penere enn meg uansett, og ser bra ut. Er det i det hele tatt mulig for meg å la andre legge merke til hvem jeg er som person og like meg? kan jeg få guttene rundt meg til å ikke bare gå etter norske jenter? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 21.12.2015 10:07:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til å være god å snakke med

Alle trenger en som er god å snakke med en gang iblant. Her er gode samtaletips for å bli en som det er lett å snakke med når livet er vanskelig.

 

Les mer
account_circle