Hopp til hovedinnholdet

Hvilken ungdomsskole bør jeg starte på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 13 år og har sinnsykt mange problemer. Vell er veldig moden for alderen og skal snart starte i 8 klasse. Et halvt år igjen liksom. Men her er problemet da, jeg vet virkelig ikke hvilken skole jeg skal starte på. For på min skole er det masse diskrimineringer om hvordan man kler på seg, hudfarge osv selvsagt. Og folka har mista kontakten helt på trinnet vårt, halv parten er fake på skolen og den andre halvparten hater meg og vennene mine. Så vi bestemte oss kanskje for å bytte skole. Men er sinnsykt redd for å bli diskriminert der også. Men vi kjenner mange der. Og trives veldig godt der. Men problemet er at de har en skole med gjenger osv vell forstår egentlig ikke hva som skjer men hjelp meg, jeg vet ikke om jeg bør bli og starte på den nye ungdomsskolen vår for vi skal blandes med 2 andre skoler og jeg kjenner alle fra de begge 2 skolene og de er ikke noe særlig. Eller bør jeg starte på den andre skolen? Eller bør jeg gjøre det nå?

SVAR

Besvart 06.01.2016 16:35:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle