Hopp til hovedinnholdet

Føler meg urettferdig behandlet fordi jeg er jente, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. hele barndommen min har jeg hengt med gutter, fordi jeg ikke klarer å være med de jentene i klassen min. men... moren min er veeeeldig sexist... hun klarer ikke å høre meg banne, og jeg får ikke spille på ps... men broren min får gjør hva han vil fordi han er gutt.. han er 2 år unge en meg, men jeg irriterer meg veldig over at jeg ikke får et ps, men han kan få 3 ps4, sitt eget rom og får si og gjøre hva han vil.. når jeg skal noe en helg og moren min skal bort.. så kan ikke broren min se etter de minste i huset i noen timer enngang.. jeg må væere hjemme fordi jeg er jente å burde kunne passe unger.. mens han ikke trenger selv om han ikke har noen planer.. alt dette er er småtteri.. men der har holdt på så lenge nå at både meg og søstera mi er helt slitt ut etter å passet unger i flere helger eller bare en hel dag.. han bidrar ikke med noe fordi.. ja.. han er jo gutt... har dere forslag på hvordan jeg kan slappe mer av..? å ikke tenke på at mor er imot at jeg er som jeg er?

SVAR

Besvart 12.09.2016 14:41:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle