Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg påvirke verdenspolitikk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er ei jente som er utrolig opptatt av politikk og når det gjelder denne tema så tar Norge den urettferdige siden og derfor vil jeg vite om det er mulig å påvirke det.Jeg er verken fra Palastine eller Isreal,men jeg har blitt intressert ikonflikten.Jeg kan både hebraisk og arabisk og det hjalpmed å forstå prolemet. Jeg er kristen,noe som naturligvis betyr at jeg tror at gud hadde lovet landet til isreal folkene,men det betyr IKKE at jeg støtter voldtekt av damer pga de er fra palastine,Jeg støtter IKKE at en gutt på 12 år i 2015 ble satt i fengsel,bombing av vanlige gater osv osv.Not to mention at det er vår gud som har lovet landet bort,de fleste i palastina er muslimer så hvorfor skal de følge våre regler hamas er obviously dårlig,men hvorfor er de bare israel som er annkjent av norge Støtt hvem du vil,men norske kart så e d bare Isreal,som om dere vil slette vekk palastina! De får norskstatsborgerskap i 3 pga de ikke har et land! hva kan man gjøre så norge ankjenner de

SVAR

Besvart 15.11.2016 13:53:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle