Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det går an å straffes for diskriminering og mobbing mot individ

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg lurer på om det går ann å straffes for diskriminering og mobbing mot individ. Min bestevenninne begynte plutselig å snakke med en gutt i 20- årene for noen uker siden. Nå har han fått henne til å vende seg mot meg og driver med baksnakking i en egen gruppesamtale på facebook. En annen i gruppa har også bedt alle i gruppa sende en video som reklamerer for selvmord og jeg fikk den like etterpå. Ingen i gruppa sa imot det selv om flere vet at jeg er deprimert, driver på med selvskading til dags dato og har flere ganger hatt selvmordstanker.Men det har blitt ekstra ille etter at han kom inn i bildet. Så driver han å kaller meg jente, spør om meget personlige ting som har med jentekropp å gjøre, selv om han vet jeg er transgrutt. Jeg trenger hjelp, og det så fort som mulig. MVH fortvilt og irritert transungdom.

SVAR

Besvart 28.08.2017 10:23:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Er det ulovlig å mobbe på nett?

Vi laget på gøy en nettside om hvem på skolen som hadde ligget med hvem, hvem som hadde gjort forskjellige ting på fest, la ut bilder og sånt. Nettsiden ble veldig populær og alle snakket om den. Nå har noen av de vi skrev om funnet ut at det var vi som laget siden. Kan de anmelde oss for mobbing eller noe sånt? Har vi gjort noe ulovlig?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle