Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg ikke blir hørt eller sett av de nær meg. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er lei av at jeg aldri blir hørt. Ikke en gang av foreldrene mine. Sjeldent. Meningene og spørsmålene mine er tydeligvis ikke så viktige for dem. Hver gang jeg har dansetime og spør et spørsmål som jeg sjeldent gjør så svarer aldri læreren min. Hvis hun svarer så er det alltid etter 10 sekunder. Det samme med vennene mine, jeg spør om hva de har gjort eller hva de gjør, men de bare ser på meg og ikke svarer. Det er ikke særlig gøy. Det samme er det med når vennene mine tar bilder av meg, jeg sier at jeg ikke vil bli tatt bilde av. Men de sier alltid noe sånt "jamen, det er jo bare jeg som tok bildet. Det er ingen fremmed!" Jeg hater å bli tatt bilde av og at det blir sendt på snapchat. Det er det verste jeg vet om. Hilsen en utslitt jente

SVAR

Besvart 30.10.2017 21:50:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle