Hopp til hovedinnholdet

Behandler politiet meg dårlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tidligere denne uken fikk jeg besøk av politiet. Hvor de de spurte om jeg hadde noe marihuana hjemme, noe jeg ikke hadde fordi jeg hadde røykt i helgen. De konfiskerte mobilen min, avhørte meg og tvang meg til å ta en urintest. Ta i betraktning at dette var første gang jeg hadde noe med politiet. Idag var jeg ute på byen, og på vei hjem møter jeg 3 politimenn. Jeg som en ungdom er nokså avhengig av mobilen og spurte derfor om de visste når jeg ville få den tilbake. Det svarte de ikke på og begynte å spør om skoene mine, som jeg har hatt i halvannet år nå ca. De sa da at noen hadde etterlyst noen like sko og de begynte å ta bilder av skoene og meg da. Tenkte ikke noe mer på det siden de er mine. Etter litt snakk om hendelsen tidligere denne uken. Nevner jeg hva disse skoene heter, og fascinerende nok visste ikke politiet hva de skoene heter. Jeg synes at dette er litt rart at politiet ikke har noe informasjon om det de "leiter etter". Er det bare meg eller behandler politiet meg dårlig

SVAR

Besvart 13.12.2017 15:32:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle