Hopp til hovedinnholdet

Jeg har akkurat begynt på ny skole. Lærerne er snille men jeg de andre i klassen liker meg ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år og har nettop begynt på ny skole. Lærerene er snille og jeg lærer mye, det er bare det at det virker som om de andre i klassen ikke liker meg. De inkluderer meg aldri og kaller meg brunost. ( Jeg er den eneste i klassen deres som har annen hudfarge) De har sagt så mye dumt om meg, at jeg er dårlig i alt og sånn. Jeg har nesten begynt og miste håpe! Jeg vil bli likt!! Så nå har jeg begynt og finne opp historier, som foreksempel at jeg har kommet i guinnies rekordbok og mange andre ting! Jeg kan ikke være meg selv fordi hvis jeg er meg selv, blir jeg hatet, og det vil jeg ikke oppleve mer! Jeg liker ikke og lyve, men det er vanskelig og unngå og lyve når man ikke får være seg selv! Jeg prøver bare så hardt! Alt jeg har! Men det fungerer ikke! Så nå har jeg nesten sluttet og spise, mamma og pappa skilte seg nettop, og broren min døde i en ulykke, det er bare så mye press! Jeg har nesten lyst til og ta mitt eget liv!! Hva ellers skal jeg gjøre? Jeg har det IKKE bra! Hjelp

SVAR

Besvart 16.01.2018 20:05:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle