Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at læreren forskjellsbehandler gutter og jenter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13. Jeg har en mannlig lærer og han er veldig flink, men jeg (og mange av de andre jentene i klassen) synes han er kjønnsdiskriminerende. Vi hadde en «klassens time» hvor vi snakker om problemer i klassen, og jeg tok opp det at guttene aldri blir skrivd ned for å være inne/gå to og to på do sammen i friminuttene. Jeg forklarte at det kan være vanskelig for noen jenter å være alene hvis de plutselig har fått mensen! Tenk om de ikke har bind/tampong! Så han begynte å le og så pekte han på meg og bestevenninna mi og sa at det var vi som har ødelagt for at folk kan gå to og to på do sammen, og det var foran ALLE i klassen. I tillegg har han sine «favoritt-elever» og jeg merker veldig godt at jeg ikke er en av de, det er bare gutter som er det. Jeg føler at skoledagen ikke blir like fin som den kunne ha vært:( (jeg har sagt ifra til mamma og pappa) men hvis det ikke blir bedre, hva skal jeg gjøre? Er det galt å melde fra til noen andre? PLIS svar! Hilsen Jente 13

SVAR

Besvart 11.03.2018 20:17:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle