Hopp til hovedinnholdet

Moren min kontrollerer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hva dette temaet er da men tror det er innanfor. Ja jeg er ein jente på 15, som har bodd i Norge sida 2009, og er allerede norsk statsborger Tingen er at moren min (ekte mor) ho la meg ikke gjer ting jeg vil. Det har skjedd fleire gange, det er at jeg er normal 15 år gammel jente, det er vertfall det jeg føler, og ønske å gjer ting som alle på min egen alder. Men går bare ikke, uansett når jeg seie jeg vil dit og gjer det så kjem moren min alltid med «hvem tror du du er?du er ikke norsk, du kan ikke gjer som de norsk» jeg føler at jeg er mer norsk enn der vi kjem frå, vi flytta frå heimelandet sida jeg var 1 Det har skjedde ca 4 gange at jeg veldig lyst til å dra til konsert til min favoritt bandet, men tingen er at de ikke kjem til Norge, jeg forstår at de beskymre for meg med alt som skjer, men jeg sa ho og far kan bli med men ho kjem alltid med «er du hore? Hvem tror du at du er? Du kan ikke gjer som de andre! Du er ikke norsk» ogsan jeg er lei av det, kpop konsert

SVAR

Besvart 02.05.2018 12:47:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle