Hopp til hovedinnholdet

Er det greit om faren min kaller meg hore, tispe og fitte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det har hendt ved flere anledninger at min egen pappa har kalt meg hore, tispe og fitte. Når jeg blir kalt for slike ting føler jeg det som et slag i trynet. Jeg vet ikke hva det er, men det er noe med disse ordene som gjør at jeg får en syykt ekkel følelse. Jeg føler meg skikkelig uvel etterpå. Disse ordene er på en måte litt nedtrykkende. Det er jo ikke akkurat noe han ville kalt brødrene mine for? Jeg husker en episode der en gutt kalte meg for en hore og broren min klikket. Er det liksom greit hvis fedre gjør det, men ikke andre?

SVAR

Besvart 10.05.2018 20:35:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik oppnår du respekt

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

 

Les mer
account_circle