Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir diskriminert mot hjemme og på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er født og oppvokst i Norge, men foreldrene mine er utlendinger. Moren min er hvit og naturlig blond med grønne øyne, men pappa er ganske mørk i huden. Der de kommer fra så er det å være hvit "pent" og mørkt "stygt".Jeg er lys i huden noe jeg har fått fra moren min. Jeg tar selvbruning ofte og soler meg mye om sommeren. Greia er at jeg blir diskriminert av faren min siden han mener jeg er svart og at det gjør meg stygg. Da jeg var i hjemlandet så ble jeg diskriminert av de fra pappas side for at jeg var så brun selv om de er mørke. Jeg har lyse brunt hår og var mørke blond som liten og de prøver faktisk og krangle med meg og si jeg ikke har brunt hår naturlig og diskuterer øyne fargen min noe som er tåpelig. Pappa har aldri vært sånn før, men han har blitt diskriminerende etter han har vært der nede så mye. På den andre siden blir jeg ertet av de i klassen for å være så hvit i huden. Jeg føler meg ikke bra nok. Det er snakk om hudfargen min på skolen og hjemme er drit lei av det

SVAR

Besvart 07.09.2018 15:21:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle