Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg håndtere diskriminering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år. Jeg har mange problemer, før da jeg gikk i 6 klasse var det noen i klassen min som sa at jeg burde henge mer med de lyse. Og sa at jeg er mørk. Og sa at håret mitt er lit rar. Det jeg ble sårra for var etter at de sa de ordene så lo de og trodde at det var greit. Jeg vill ikke snakke med læreren min for jeg tør ikke og sidet til noen.

SVAR

Besvart 26.09.2018 11:18:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik oppnår du respekt

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

 

Les mer
account_circle