Hopp til hovedinnholdet

Ingen liker meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg har så mange problemer, eg blir rett og slett diskriminert. Når eg rekker opp handa ser ikkje lærararen meg, når nokon deler med nokon andre får ikkje eg, når nokon leiker får eg ikkje vere med! Har snakka med lærarane og foreldrene men dei gjør ingenting. Eg kommer frå Polen, og andre er nordmenn. Og eg blir til og med baksnakket flere ganger og mobbet! Har 1 bestevenn, men bå begynner ho og å ignorere meg, og eg har nettopp kranglet med min ant bestevenn og nå er vi uvenner og ingen liker meg! Hva skal eg gjøre? Hilsen jente 13 år

SVAR

Besvart 22.11.2018 03:57:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle