Hopp til hovedinnholdet

Jeg jeg bor her i Nordland. Jeg skal flytte i nærheten av Oslo.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg jeg bor her i Nordland. Jeg skal flytte i nærheten av Oslo. Jeg er redd for å bli diskriminert pga dialekta mi. Jeg hadde en venn han sa at de som bodde der var frekke og ikke likte dialekta så han bestemte deg å endre det. Jeg vil ikke endre det, men samtidig er jeg redd for at lærerne skal være frekk. Jeg skal begynne på vidregående der og har egn ikke lyst, men foreldrene mine har fått jobb der. Jeg klarer ikke å sove om natten og har vondt i magen av å tenke på at jeg skal bli diskriminert eller. OE sånnt. Mest redd for at lærerne skal gi meg urettferdige karakterer. Hva skal jeg gjøre? Vet ikke om spørsmålet mitt tilhører het, men men......

SVAR

Besvart 02.02.2019 17:30:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
account_circle