Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater mennesker!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater mennesker. Jeg er ikke nødvendigvis diskriminerende overfor andre, jeg er veldig snill/omgjengelig og jobber med eldre. Men jeg kan ikke fordra mennesker generelt. De er slemme, sjøldiggere, nett-troll, skader folk, dreper folk, voldtar, krangler, de er tullinger som ikke er bevisste. (jeg vet at ikke alle er sånn med MANGE) Jeg blir så sint når jeg er ute blant folk og alt det dumme de gjør og sier. Jeg tenker ofte inni meg i løpet av en dag: ¨Hva ****!!!!?¨ Jeg må nesten sette meg ned å roe meg ned fordi jeg blir så provosert. Kan ikke folk bare skjønne ting? Ha litt logisk tankesett? Jeg vet ikke om jeg klarer å leve med akkurat denne følelsen, så mye hat! Jeg var ikke sånn før, overhodet ikke. Men med tiden så har jeg mistet tålmodighet for mennesker. De irriterer meg langt inni beinmargen. Hva er det som kan hjelpe meg ut av dette mønsteret? Jeg bare gjemmer meg fra menneskeheten til vanlig :/

SVAR

Besvart 04.04.2019 21:08:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle