Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min kaller meg hore, men jeg vil ikke miste han..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15år. Jeg og min kjæreste på 17 år har vært sammen i 5 månder nå. Før vi ble kjent gjorde jeg litt dumme ting som å drikke alkohol, jeg likte det aldri og var med på dumme ting pga gruppepress. Jeg ville slutte med det og det fikk jeg til. Jeg angrer og har lært av feilene mine. Kjæresten min forstår meg ikke. Han tror jeg liker sånt og han påpeker hele tiden min fortid. Han sier dumme ting til meg som «hore» «gå og drikk deg full» «jeg vet hva type jente du er» og sånt, jeg griner veldig mye og er lei meg når han er sånn. Jeg elsker han veldig mye og vil aldri miste han, vil dø med han! Men blir veldig lei meg når han tror sånt! Hva kan jeg gjøre? Jeg har prøvd å snakke med han, han sier unnskyld men etter noen dager begynner han igjen... Er det en måte jeg kan bevise han at han tror feil og for engangskyld at han slutter med det? Jeg elsker han så mye og blir såret

SVAR

Besvart 28.04.2019 20:41:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
account_circle