Hopp til hovedinnholdet

Folk på trinnet irriterer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er gutt på 14 som går på 9. Trinn. På trinnet mitt hat vi en del utlendinger som irriterer meg noe veldig. Det som irriterer meg mest er måten de snakker på, og oppfører seg på. Jeg er så lei av at de skal “leke“ gangstere, og gi faen i alle andre. De har så lite respekt for andre elever, og for lærerne. Jeg iriiterer meg like mye over folk som er opprinnelige norske som oppfører seg på samme måten. Jeg skjønner ikke hvor vanskelig det kan være å følge skolens regler, og behandle folk med respekt. Problemet med dette er at jeg setter alle utlendinger i samme båt, noe som selvfølgelig er helt feil av meg. Det er ikke det at jeg har noe imot rasen deres, men at det er et flertall av dem som oppfører seg som drittsekker. De sårer så mange, uten at de bryr seg. Jeg lurer på hvordan jeg skal klare å takle dette på en god måte. Jeg skjønner at ungdomstiden er en tid der det er vanlig og eksperimentere litt, og ”finne seg selv”, men...

SVAR

Besvart 22.05.2019 15:06:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle