Hopp til hovedinnholdet

Føler meg diskriminert fordi jeg ikke er norsk,og aldri velkommen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Føler at jeg blir diskriminert / sett anneledes på av lærerene fordi jeg ikke har norske røtter. Jeg flyttet hit da vi gikk i barnehagen men har aldri følt meg velkommen her. Det føles som jeg sitter fast i en boks som jeg ikke slipper ut av, og at lærerene (og elevene) ikke vil se på meg som noe annet enn "den utlandske jenta" , men jeg vil vise at jeg er mer enn det. Samtidig vil jeg ikke tilberinge resten av livet ved å måtte "bevise" at jeg er god nokk. Vet ikke hvilket svar jeg forventer, men vil vise andre i samme situasjon at de ikke er alene.

SVAR

Besvart 03.06.2019 09:53:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er diskriminering?

Diskriminering kan forklares med at noen behandles forskjellig på en usaklig måte. Dette kan skyldes manglende kunnskap, og ikke et ønske om å behandle folk forskjellig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle