Hopp til hovedinnholdet

Blir berørt uten at jeg vil det!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For to år siden gikk jeg i klasse med en gutt som alltid berørte meg, og dette hadde ikke jeg lyst til, men selv om jeg sa nei stoppet han ikke. Han kom alltid med kommentarer om kroppen min og spurte seksuelle spørsmål, og det eneste jeg svarte var at han skulle slutte, noe han ikke gjorde. Han stirret på meg 24/7 og dette pågikk hele året. Han har nå begynt å sende meg meldinger hvor ha prøver å tvinge meg til å la han komme til meg, så jeg blokkerte han. Og nå har jeg fått vite at vi begynner i samme klasse igjen, og jeg vet det kommer til å skje igjen. Hva kan jeg gjøre med situasjonen når jeg ber han om å slutte ikke hjelper?

SVAR

Besvart 20.08.2019 11:44:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell trakassering?

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Dette regnes som seksuell trakassering og er ikke greit.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle