Hopp til hovedinnholdet

Hvordan takle at andre i klassen bruker homo og gay som skjellsord?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo! Jeg er 13, lesbisk, og veldig fornøyd med det. Men i klassen min har vi noen idioter som bruker homo og gay som skjellsord. Det er veldig trist å høre på, selv om de kanskje ikke mener det sånn, men ingen liker likevel å høre sine innerste tanker og følelser fremstilt som stygt? Jeg har lyst til å slå dem, eller irettesette dem, men det er jo selvfølgelig ikke lov. Det eneste som hjelper er å slenge skoene mine uten hemninger. Har dere noen tips til hvordan jeg kan få dette under kontroll, så jeg ikke må kjøpe nye sko hver måned? Takk for hjelp

SVAR

Besvart 17.09.2019 11:28:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Homofobi og diskriminering av skeive

Får du slengt «homo» eller «lesbe» etter deg på skolen? Har du opplevd å bli diskriminert på grunn av din seksuelle orientering eller kjønnsidentitet?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
account_circle