Hopp til hovedinnholdet

Kan læreren nekte kyssing eller holde hender på skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så jeg har ei veldig god venninne som har begynt å holde på med ei veldig hyggelig jente. Er ekstremt glad for deres vegne, men det er en ting som ødelegger litt. Exen til ho venninna mi holder på med har gått å klaga til lærerne om at han føler seg utestengt når de holder hender. Dette syns jeg personlig blir veldig dumt. Etter han klaga har flere voksne på skolen deres sagt at de ikke får holde hender, kysse, sitte nærme hverandre eller noe folk gjør når man holder på med noen. De går på en annen skole enn meg så får ikke gjort mye med det. Er det lov for en lærer eller en annen voksen på en videregående skole og henge seg så opp i et kjærestepar på den måten, når de fortsetter å jobbe i timen og ikke forstyrrer? Føler at om det hadde vert et straight par så hadde ikke lærerne brydd seg. Dette er bare noe som irriterer meg for det sårer venninna mi, og vil se om det er noen lover som sier at lærerne ikke skal blande seg så opp i forholdet mellom to elever.

SVAR

Besvart 25.09.2019 17:45:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle