Hopp til hovedinnholdet

Finnes det en måte å få utsletta kodene for manns- og kvinnetøy?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor bruker jenter/damer så små mini shortser som ser ut som truser??? Hvorfor er det mer godtatt på jenter enn gutter/menn og gå i mini shorts??? Jeg ønsker mere kjønnsnøytralt samfunn at det ikke skal være skille mellom dametøy og herretøy så det kan bli normalt bruke bukser, skjørt, shorts og kjoler vilt om hverandre etter egne ønsker uten at noen blir sett rart på eller at de heller ikke blir stemplet som noe bare på grunn av klesvalg... Finnes det noen måte og påvirke samfunnet og få utsletta de dame/mann kleskodene på?? Jeg har selv herre tøy av bukser av flere slag, shorts av flere slag, kilt av flere slag, bunad flere slag for menn ... Burde jeg ta på meg kvinne tøy for prøve motvirke samfunnet eller hjelper ikke det på prøve påvirke utsletting kjønnsdeling av klær...

SVAR

Besvart 28.10.2019 15:44:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er likestilling?

Likestilling betyr til at alle mennesker skal ha like muligheter, uansett kjønn, seksuell orientering, religion, alder, etnisitet, sosial bakgrunn eller funksjonsevne.

 

Les mer
attach_file

Likestilling mellom kvinner og menn

Hva skal til for å minske forskjellene mellom kvinner og menn? Det finnes en rekke tiltak og lover for å sikre et mer likestilt samfunn.

 

Les mer
account_circle