Hopp til hovedinnholdet

Læreren min er streng, det har skapt stress, frykt og angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, læreren min er streng og passiv aggressiv. Når alle har gjort noe som de fortjener anmerkning så går det fint uten noen spørsmål, men når jeg gjør noe så er det mas, trussel på nedsetting av karakter foran medelever. I timene skjer det noen ganger situasjoner som for eksempel: Glemming av noe er det alltid jeg ut av 5 for eksempel som må svaret, selv om jeg er i den samme situasjonen som mine medelever. Dette har skjedd før men skjer også i dag. Jeg vet jeg kan gjøre noen ting som går på oppførsel. Men, hun truer meg alltid med nedsettning av karakter, hver gang jeg gjør noe. Dette har skapt stress, frykt og angst. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.11.2019 08:10:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle