Hopp til hovedinnholdet

Jeg skrev n-ordet på kødd og nå er jeg redd for at alle er i mot meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, I går skjedde d noe spesielt. Spilte PS4 med noen venner på PlayStation. Jeg hadde blitt bannet fra Rocket League for å skrive i chatten alle kan skrive i så skrev eg «Dick Head» og ble banned. Så spurte den vennen meg om ka jeg hadde skrevet. Det var noen dager i for veien jeg og vennen min spilte alene. Jeg sa n ordet på kødd. Så sa jeg neida jeg skrev Dick Head. Men d trodde han ikke på. Så igår når vi spilte med noen andre sa han det rett ut til 3 av de andre i klassen min mens jeg hørte på og alle de andre spurt om eg var rasist og sånt. Eg sier nei d var bare på kødd og at jeg ikke skrev det. Men de sa bare du lyger og sånt. Jeg er skam redd for at de skal si d videre til andre i klassen også si d videre til de som er mørk i huden og er redd for å få alle i mot meg og alle ser på meg som rasist og at flere av de mørke skal angripe meg Så jeg lurer på om jeg skal skulle og late som jeg er syk i tre dager og håper på om at ingen tenker på d og at når de ser meg og minner de

SVAR

Besvart 28.08.2020 10:57:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Hva er rasisme?

Rasisme kan finnes i mange ulike former. I denne teksten prøver vi å forklare det.

 

Les mer
account_circle