Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor får SIAN lov å utrykke seg og være en gruppe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en muslimsk jente . Spørsmålet mitt er er det ytringsfrihet i Norge. Når noen folk har lov til å brenne Koranen også snakke shit om vår profet . Og si at profet Muhammed var en terrorist . At noen for lov til å lage en gruppe på å bare hate på en religion. Norge har ikke ytringsfrihet. Hvis d3 hadde det hadde sian ikke fått lov til å arrangere sånne arangmenter . Btw tror du jeg noen gang fått lov til å brenne en annen religion hellige bok som bibelen . NEI politiet hadde arrestert meg elr noe . Men egt jeg er ikke sånn som går inn i andres business . Jeg gir egt faen i hva andre tror på . Jeg hater ikke på andre for dems tro. Men det brenner meg at Norge lar sian ha arrangementer og med det samme si at Norge har ytringsfrihet. Det gir ingen mening . Kan du bare forklar meg en av grunnene Norge lar sian være et gruppe. Tusen takk

SVAR

Besvart 02.09.2020 18:03:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Retten til ytringsfrihet

Ytringsfriheten er en frihet til å gi uttrykk for meningene sine, og til å søke og motta informasjon. I Norge står ytringsfriheten sterkt, men det finnes visse begrensninger.

 

Les mer
attach_file

Her er lovene som forbyr rasisme og diskriminering

Visste du at Norge har en egen rasismeparagraf? Og at vi også har vår egen diskrimineringslov, som skal sørge for at ingen behandles dårlig på grunn av sin etnisitet, hudfarge eller etniske opprinnelse.

 

Les mer
account_circle