Hopp til hovedinnholdet

Nedlatende oppførsel av gutt, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil herved komme med noen utsagn eller ting jeg har tenkt over, som jeg føler at det nesten er bare meg selv som tenker over. 1. Når vi skal ha en gruppe på skolen vi de fleste i gruppa kalle oss «Gutta». Det er liksom er slagord for noe kult, liksom det som er greia. 2. Når folk snakker, er det nesten blitt vanlig å kalle kamerater, selvom det er jenter «bror» eller «bro» 3. Mange populære sanger som f.eks. «Gutta» og « Et guttehjem». 4. En del gutter sier at jeg «kakler» som om jeg er en høne. Noe som som kan referere videre til en sang som går slik «la meg se på høna di, pekka, pekka, pekka». 5. Når jeg snapper med en gutt, er han mest opptatt av å se meg som fin/deilig. Det virker ikke som han bryr seg så mye om hva som er etisk riktig og det å vise respekt til hverandre. Han sier jeg må ta mer initiativ, men når jeg gjør det, svarer han ikke. Men å flørte og sånn det er han alltid opp for. Dette er nedlatende, hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.10.2020 13:28:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Likestilling mellom kvinner og menn

Hva skal til for å minske forskjellene mellom kvinner og menn? Det finnes en rekke tiltak og lover for å sikre et mer likestilt samfunn.

 

Les mer
attach_file

Hva er likestilling?

Likestilling betyr til at alle mennesker skal ha like muligheter, uansett kjønn, seksuell orientering, religion, alder, etnisitet, sosial bakgrunn eller funksjonsevne.

 

Les mer
account_circle