Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få min far til å forstå utfordringene med rasisme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig opptatt av menneskerettigheter og bevegelser som blm. jeg er veldig åpen om de tankene jeg har rundt dette og dette er fordi jeg prøver å få min far til å skjønne alvoret i situasjonen. Han nekter å høre på det jeg sier og det virker som at fordi jeg er ung så syns han bare at mine meninger er naive. Han er ikke rasist i den forstand at han hater alle svarte mennesker, men allikavel har han mange holdninger som jeg syns er utrolig kjipe. Han mener at afroamerikanske borgere på ingen måte har det verre og at om de bare « skjerpet seg» så ville de også hatt det bra. Han har virkelig null empati eller forståelse for den situasjonen de er i. Jeg er helt uenig i dette og jeg ønsker å få han til å forstå sitt eget privilegium som en hvit mann, men han nekter å høre på meg og avfeier alt jeg sier. Hvordan skal jeg nå inn til han? Syns det er urolig trist å ha en far som er såpass uvitende og hatefull i de holdningene han har.

SVAR

Besvart 25.10.2020 12:35:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man bli kvitt rasisme?

Er det virkelig mulig å bli kvitt rasisme? Og hvordan gjør man det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan diskutere på nett?

Det kan være gøy å diskutere på nett, men det er lurt å følge noen retningslinjer: Hold deg til saken og ikke gå til personangrep.

 

Les mer
account_circle