Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg sende brev til statsministeren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er bare 14 år men det faktum at kvinner i Norge bare tjener 87% av det menn gjør irriterer meg og gjør meg sint. Og jeg vil gjøre noe med det før jeg skal få meg jobb selv, så jeg ønsker og skrive ett brev til Erna Solberg og be om forandring. Det eneste problemet er ar jeg ikke vet hvor jeg skal sende brevet eller om hun i det hele tatt vil lese det.

SVAR

Besvart 20.11.2020 16:14:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er likestilling?

Likestilling betyr til at alle mennesker skal ha like muligheter, uansett kjønn, seksuell orientering, religion, alder, etnisitet, sosial bakgrunn eller funksjonsevne.

 

Les mer
attach_file

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

 

Les mer
attach_file

Er du politisk engasjert? Bli med i et ungdomsparti

Ungdomspartiene er en viktig arena for deg som vil engasjere deg i politikk. Her møter du andre unge som deler ditt politiske syn, og du kan være med å bestemme hva partiet ditt skal jobbe for.

 

Les mer
attach_file

Likestilling mellom kvinner og menn

Hva skal til for å minske forskjellene mellom kvinner og menn? Det finnes en rekke tiltak og lover for å sikre et mer likestilt samfunn.

 

Les mer
attach_file

Kjønnslikestilling i Norge

Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel har vi en rekke utfordringer før vi oppnår full likestilling mellom menn og kvinner.

 

Les mer
account_circle