Hopp til hovedinnholdet

Reagerer på at andre tror ting på bakgrunn av hudfarge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke helt hvilket tema dette er. Jeg synes det er veldig irriterende at folk skal tro noe om deg før du har sagt noe. På sfo/Aks når det var mat spurte de alltid må du spise halal bare fordi jeg har annen hudfarge. De spurte bare de med annen hudfarge. Da kan jeg heller si jeg spiser halal mat. Noen ganger får jeg sånne kommentarer som '' oi! Så flink du er i alle fag. Det hadde ikke jeg forventet av sånne som deg. '' Eller jeg trodde ikke du var så flink på ski. Jeg trodde ikke du hadde ski. '' Og andre sånne kommentarer. Jeg synes det er veldig irriterende at andre skal ha så lave forventninger bare fordi jeg har annen opprinnelse. Alle i familien min har fått toppkarakterer. Er det rart at jeg reagerer på sånt? Jeg synes at alle kan gjøre det bra uansett hudfarge,tro, legning eller andre ting.! PS! Dere gjør en fantastisk jobb:)

SVAR

Besvart 24.01.2021 08:44:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er rasisme?

Rasisme kan finnes i mange ulike former. I denne teksten prøver vi å forklare det.

 

Les mer
attach_file

Her er lovene som forbyr rasisme og diskriminering

Visste du at Norge har en egen rasismeparagraf? Og at vi også har vår egen diskrimineringslov, som skal sørge for at ingen behandles dårlig på grunn av sin etnisitet, hudfarge eller etniske opprinnelse.

 

Les mer
account_circle