Hopp til hovedinnholdet

Hvordan stå opp for seg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skjønner meg ikke på foreldrene mine. Broren min får lov til å gå på fotball, mens jeg ikke får lov til å gå på noe aktivitet. Broren min kan sitte og se på fotball hele tiden mens jeg må gjøre husarbeid. Broren min går gå i hva han vil, mens jeg må gå i kjole hele tiden. De forskjellsbehandler alltid meg og broren min. Jeg føler ikke alltid at det er en så stor ting. Jeg tenker alltid på at jeg vil gjøre det bedre for andre jenter/kvinner, at de skal få styrke til å stå opp for seg selv. Si ifra om noe er urettferdig. Jeg skal rett og slett kjempe for kvinners rettigheter. Men jeg vet ikke hvordan jeg selv skal få styrke til å stå opp for meg selv. Råd?

SVAR

Besvart 03.02.2021 13:43:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Likestilling mellom kvinner og menn

Hva skal til for å minske forskjellene mellom kvinner og menn? Det finnes en rekke tiltak og lover for å sikre et mer likestilt samfunn.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle