Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tatt i 142 i en 80 sone

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble tatt 142 i en 80 sone. Erkjente forholdet på stedet, førerkortet er inndratt. Dette var et engangstilfelle midt på natta for 6mnd siden. Jeg fikk ingen videre informasjon på stedet, og har ikke hørt noe i ettertid. Har lest at straffen er fengsel i 2+ uker. I ettertid har det vært en stor belastning å ikke vite om jeg burde starte en utdanning jeg kanskje må ta på nytt fordi jeg kanskje ikke får deltatt på obligatoriske forelesninger eller eksamener, og jeg har ikke turt å flytte noe sted fordi jeg har vært redd for at det skulle bli noe krøll med det heller. Kan noen si meg hvilke mulige utfall dette kan ha så jeg slipper å åpne postkassa med frykt i hjertet hver eneste dag? Jeg har hørt om strafferabatter, henleggelser og foreldelse, men alt høres litt for godt ut til å være sant. Tør ikke håpe på noe annet pallespikring i 3 uker og at jeg aldri kommer inn på PHS... :/

SVAR

Besvart 29.09.2014 19:55:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

Mista eller fratatt lappen?

Har du blitt fratatt førerkortet? Her får du en oversikt over hva som er gangen videre nå.

 

Les mer
account_circle