Hopp til hovedinnholdet

Tatt for å kjøre for fort, kan jeg reise til USA?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Går vg1 og tenker på å gå vg2 i USA som utvekslingsstudent. Men har et problem. Kjæresten bor i Norge, og var uheldig og ble tatt for å kjøre for fort. Han skal dermed bruke fotlenke en liten stund som straff. Er det sånn at han ikke får besøke meg i USA? Får han lov til å dra dit i det hele tatt? Og hvilke land gjelder det? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 19.10.2016 22:04:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om visum

Hvis du skal reise til et land utenfor Europa bør du sjekke om landet krever at du skaffer deg visum. Land med visumplikt vil ikke slippe deg inn uten at dette er i orden. Søk i god tid før du skal reise, noen steder er behandlingstiden for visumsøknader lang.

 

Les mer
account_circle