Hopp til hovedinnholdet

Er dømt for vold og narkotika. Kan jeg ikke bli noe nå, eller reise til USA? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på hvis jeg har blitt dømt i retten for vold, narkotika er det sånn at dette har ødelagt hele livet mitt? Fikk prøve tid på to år, er det sånn at de fjerner alt på rullebladet etter to år om jeg ikke blir tatt med et nytt lovbrudd? Den betinget dommen gikk ut på at jeg måtte på avrusning og behandling hvorfor er det sånn at de gir meg prøve tid også ber dem meg dra på behandling? Hvis du lurer på så ble jeg dømt i et halv år fengsel så fikse advokaten det med at jeg skulle få 75 dager i stedenfor. Er det sånn at det har ødelagt alt? Med at jeg ikke kan bli noe eller om jeg ikke for eks kan reise til usa? Har prøvetiden noe og si itillegg? Fikk usettelse på førerkort i tillegg på et år. Hvorfor har politiet så mye makt at dem kan gjøre hva faen dem vil. Fikk usettelse på førerkortet noe som irriterer meg veldig. Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 12.02.2017 05:27:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

Når blir saker på rullebladet fjernet?

Har du fått en anmerkning på rullebladet og er redd for at det skal følge deg resten av livet?

 

Les mer
account_circle