Hopp til hovedinnholdet

Kjøpte øl til en kompis, kan jeg anmeldes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjøpte øl til meg og en kompis for rundt 2 måneder siden, da jeg var gått ut av butikken og holdt på å legge det i sekken til kompisen min var det en dame som gikk til bilen sin som var rett ved der vi var, men så begynte hun å stirre på oss og tok opp mobilen helt til vi gikk. Da vi gikk satt hun seg inn i bilen. Kan hun anmelde meg uten at hun vet hva vi heter og hvor gammel vi er og har heller ingen bevis for hva som var oppi posen eller at jeg lå det i sekken hans ? Og hvis det blir en sak, hva skjer med meg da ?

SVAR

Besvart 10.10.2017 08:17:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere, selge, eller gi alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol uten å være 18 år

Jeg er en gutt på snart 17 år. I påsken skal jeg på hyttetur, og har tenkt å drikke alkohol. Men det er en ting jeg lurer på. Hva skjer hvis jeg blir tatt for å kjøpe øl?

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
account_circle