Hopp til hovedinnholdet

Han tok bilder av rumpa mi mens jeg sov, og viste bildene til andre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

For litt over et halvt år siden hadde jeg overnatting av en gutt. På den tiden var vi litt interesserte i hverandre og hadde møttes noen ganger. Vi har sluttet å snakke for lenge siden og jeg har nå fått meg kjæreste og hadde egentlig helt glemt den gangen han lå over hos meg. Helt til i går da jeg plutselig fikk vite at han hadde tatt bilder av meg mens jeg sov. Jeg hadde ligget med ryggen imot han, så han hadde løftet opp dyna mi og tatt bilde av rumpa mi. Han hadde også vist fram disse bildene til folk. Jeg synes det er veldig ekkelt at han går rundt og har disse bildene, og det gjør det ikke akkurat noe bedre når han viser de fram til andre. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.02.2018 14:08:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle