Hopp til hovedinnholdet

Jeg og en kompis ble tatt for bruk og salg av hasj, hva skjer nå?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er gutt 13. Ble nylig tatt for å røyke hasj og har solgt sammen med en kompis. Ble tat av foreldre. Også de som kjøpte ble tatt av flreldrene sinde ig de foreldrene ringte politiet sæ de kommer til skolen for å finne jt hvem som selger. Hvor stor djamse for at politiet oppdager hvem det var? Og kan vi komme på institusjon? Å hvis vi gjør kan vi komme på samme? Å i tilleg. Det var jævla dumt. Å vi har helt slutta nå nylig med både salg og inntak æresord. Hva kan skje vudere. Bare plis svar på alle spørsmålene mine. Og nevn hvilket spørsmål. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 09.11.2018 10:05:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

Bekymringssamtale

Bekymringssamtalen brukes av politiet som en samtale med ungdom under 18 år som har begått et lovbrudd, eller i tilfeller der politiet tror at en person under 15 år har gjort et lovbrudd.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle