Hopp til hovedinnholdet

Hvis man lyver om en straffbar handling hva skjer da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvis man lyger på seg en straffbar handling som man overhode ikke har gjort, hva kommer til å skje da ? Nå snakker jeg ikke om stjeling eller lignende men om noe så alvorlig som drapsforsøk ? Hvis politiet oppdager at en person har gjort det hva skjer da ? Jeg er anmeldt for noe og jeg ønsker å straffe meg selv med å fortelle løgner om meg selv til politiet. Så MYE hater jeg meg selv. Vil de putte meg i varetektsfengsel med en gang eller vil det ta tid før jeg får noe straff ? Holder det med at jeg sier det jeg sier eller må de prøve å finne bevis ? Jeg har gitt opp bup og hele den driten. Jeg er så sliten av meg selv! Jeg hater min eksistens! Jeg hater å høre meg selv puste! Så sliten er jeg. Bare svar på mitt spørsmål så er jeg evig takknemlig!

SVAR

Besvart 11.02.2019 22:37:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle