Hopp til hovedinnholdet

Kan politiet sjekke mobilen til noen jeg tror har et nakenbilde av meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for litt siden var det noen som latet som det var en jente på snapchat og jeg trodde på de. Det sendte bilde av rompen sin og jeg sendte bildet av penisen min. Personene jeg sendte bildet til (2 stykker) har sendt det til to andre gutter. Jeg vet ikke om bilde er lenger spredd enn det. Jeg snakket med de som lurte meg og de har sletta bildet. Jeg snakka og med de 2 guttene om å slette det, men det har de ikke. Jeg vil foreløpigt ikke anmelde de, de er 17 år, men lurte på om det var mulig for meg å snakka med politiet om at de kan ta mobilene deres og slette bildet. Om dette skulle blitt gjennomført måtte politiet ta mobilene uten forvarsel slik at de ikke kunne lagre det en annen plass. Jeg lurte og på om det er mulig å gjennomføre dette uten at foreldrene mine får vite om det, litt kleint å innrømme til foreldrene at jeg har sendt nakenbilder. Tusen takk forhand.

SVAR

Besvart 20.02.2019 17:58:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle