Hopp til hovedinnholdet

Noen tok bilde av meg når jeg sov, og har spredd det videre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 16 år når jeg skru er dette men var 15 da hendelsen skjedde. For ca. 3/4 mnd siden var jeg og en veldig hos venn av meg(han er 14, snart 15) hos meg. Etter en stund så sovner jeg og jeg sover eeeekstremt tungt. Når jeg våknet så hadde jeg ikke på overdelen min. Jeg brydde meg ikke siden jeg hadde på bh og jeg var ganske komfortabel med meg selv. Men så tok han av bh en min og heg tørre ikke si noe så jeg bare lå med puppene mot madrassen fordi jeg ikke liker nipplene mine og ville ikke vise noe til han. Men det jeg ikke fikk med meg var at han tok 2 bilder av meg når det så ut som jeg var naken. Men holt heldigvis over puppene. Igår så begynte han å Spre rykter om at vi har hatt sex og at han har fått klamydia av meg. Han har videresendt disse bildene jeg ikke engang visste eksisterte til flere folk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal vintere situasjonen fordi foreldrene mine er strenge og støtter meg nok ikke. Kan det anmeldes uten at mine foreldrene blir innblandet?

SVAR

Besvart 13.03.2019 15:39:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle