Hopp til hovedinnholdet

En gutt truer med å dele bilder av meg dersom jeg ikke sender flere nudes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg trenger virkelig hjelp. For en liten stund tilbake så møtte jeg en gutt på snap. Han sendte meg nudes, og så sendte jeg tilbake. Dette har en forhistorie med selvskading, lav selvtillit og dårlig selvbilde. Når han sier at jeg er pen og alt det der, så føles det for d første utrolig at noen kan syntes d.. for d andre så følte jeg på etterhvert at jeg også måtte sende. Men så bestemte jeg meg for at det ikke var dette jeg ville, og sa at hvis han slettet alt av videoer og bilder av meg, så skulle han få endeløse nudes.. etter at han sa at han hadde gjort d, så blokket jeg han på snap. Da lagde han en ny bruker og kontaktet meg.. han sa at han fortsatt hadde bildene. Han sier at hvis jeg ikke sender så kommer han til å dele bildene og videoene. Jeg har alltid kommet med unnskyldninger.. men han begynner å bli lei, og truer med å dele bildene.. Er dette ulovlig? Jeg sa han kunne ha bildene først.. men nå vil han ikke slette dem. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.08.2019 20:54:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd utpressing på nett?

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle