Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg si sannheten og deretter slette profilen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Jeg laget en profil på en 18+ fetisj dating og chatting side. Ville bare bli kjent med andre der inne som delte samme fetisj, men så fant jeg plutselig en type som virker så utrolig sjarmerende og søt og snill. Han sendte bilde av kroppen sin til meg, og jeg til ham. (ingen kjønnsorgan eller mine bryst, men vi var i undertøy) Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, vi klinger så godt i lag, men han er 40 og jeg er 14, snart 15. Skal jeg bare si sannheten og deretter slette profilen? Er dette straffbart? Har ingen planer om sex, selv om dette kan virke farlig, det er mer fetisj, ikke noe vagina eller penis relatert heller... Jeg har fallet inn i hullet, men han vet jo ikke at jeg ikke er 19, men egentlig 15

SVAR

Besvart 03.09.2019 08:20:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Hva er en fetisj?

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle