Hopp til hovedinnholdet

Stjal for 2 måneder siden, kan politiet fortsatt finne ut av dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Blir 15 om 4 måneder. Har aldri blitt tatt av politi før. Er komt artikler på stjeling i bygda vår den siste måneden i lokalavisa. Var i en periode der jeg stjal litt med kompiser. Men er nå 2 og en halv måned siden jeg sist stjal. Har ikke hørt noe fra politi osv. Det er veldig mange rundt om i bygda som stjeler.. Kom en artikkel idag om en butikk jeg har vert med og naska en del alkohol på.. Det sto de hadde mista mye inntekter på alkohol og andre varer i høst og at politi skulle etterforske.. Tror du de kan finne at jeg stjal for så lenge siden.. Er veldig redd og prøver å glemme det.. Når de anmelder hvordan får jeg vite det.. Har vert i butikken hver uke de siste 2 månedene og ingen som jobber der har sagt noe til meg..

SVAR

Besvart 10.01.2021 09:54:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Du vet at det ikke er lov å stjele, og at du får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør du det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan du slutte?

 

Les mer
attach_file

Må du forklare deg for politiet?

Må du forklare deg til politiet hvis du blir innkalt til avhør? Det er ulike regler for mistenkte og vitner, og ulike regler for forklaring til politiet og domstolen.

 

Les mer
account_circle