Hopp til hovedinnholdet

Hva er straffen for å ha ødelagt en dør på et fremmed hus?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

ok, jeg og noen venner planla og dra til et hus som vi trodde var forlatt. først dro vi til et som var 100% forlatt, og bare var der. så syklet jeg og vennene mine til det huset vi trodde var forlatt. vi legger syklene i veien, altså gressveien til huset, og går sakte mot huset. vi skremmer verandre med: Å shit, Æ så nåkka! vi blir litt redd, men bestemmer oss for å gå til huset. når vi kommer frem, leter vi etter en dør. den ene vennen min banker på, for å se om noen er der. så banker jeg på, og røsker hardt i håndtaket. så er det en kjeller dør som jeg røsker opp og den blir litt ødelagt. jeg kommer ikke til og forteller hva de andre gjorde, pga, dem vil sikkert ikke. men, så kommer det en grønn bil. jeg bare Å fy faen, det kjæm en bil! vi ble drit redde, og syklene lo i veien. de to andre vennene mine gjemte seg ved huset. jeg sprang opp i fjellet. vi fikk masse kjeft og dem spurte om hvor vi bodde og om navn og at dem skulle ta syklene og politianmelde oss. hva er straffen for det

SVAR

Besvart 31.05.2020 11:14:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Gjør innbrudd

Jeg ble så fristet av noen nye pc'r de fikk på skolen. Lot vinduet stå ulåst før jeg gikk derfra etter skolen. Så klatret jeg inn på kvelden og tok med meg en pc. De har funnet ut at noen har gjort innbrudd. Hva skjer om de skjønner at det er meg?

 

Les mer
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

- Tagger på andres eiendom

Jeg ble nettopp tatt for å tagge på t-banen. Hva slags straff får jeg for det? Må jeg i fengsel el noe, eller betale? Jeg har nesten ingen penger og angrer. Ble bare med fordi noen venner dro dit.

 

Les mer
account_circle