Hopp til hovedinnholdet

Jeg stjeler fra familien min og får vondt i magen når foreldrene krangler.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no jeg har et problem. Jeg slitter med lyving og stjeling av familie medlemmer og nære mennesker. Dette har pågått i et halvt års tid og jeg greier ikke å stoppe. Det er ikke at folk blir sure på meg som er vondt men hvor skuffet folk blir når jeg stjeler. Jeg vet at de dårlige holdningene mine gjør at foreldrene min syns det er vanskelig å ha kontroll over meg. Noen ganger lurer jeg på om de fortsatt er glad i meg. Jeg har også skilte foreldre som gjør at jeg har det vondt inni meg hele tiden. De kragler veldig mye og er uenige om alt og det er vanskelig å høre på at de diskutere, da får jeg vondt i magen og slitter ofte med å sove.

SVAR

Besvart 03.10.2019 15:23:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Du vet at det ikke er lov å stjele, og at du får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør du det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan du slutte?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle