Hopp til hovedinnholdet

En gutt forsøker å presse meg til å sende nakenbilder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! eg begynte snakke med en kompass av ei venninne. han er rundt16/17år og har masse penge. eg syns han virka hyggelig så ville bli venn med han. til han begynte presse meg. han sa eg skulle få penge for å side naken bilder og spesielt av mine private deler enden til. eg sa nei gang på gang. så begynte han å si at han skulle si til alle at eg hadde sendt og at han hadde bevis. om han har bilder og videoer av andre på min alder eller yngre, er ikkje det barne pornografi? hva er straffen for det? og at han presset meg på den måte, er det lovlig? eg vil anmelde han men må vite om eg har grunnlag nok, har eg det? eg blir heilt ødelagt av han og han kommer til å ødlegge mellom meg og min typen min.

SVAR

Besvart 07.09.2018 08:06:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle