Hopp til hovedinnholdet

En jente truet typen sin til å sende nakenbilde, kan hun anmeldes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er redd en jente som er 15 år (16 i juli). hun har truet typen med å sei hun skulle drepe an, finne folk til å true han å slå an og mye sånn vist han ikke sende video av pikken der han komm. hun jenta har hatt mye på seg mye anmeldeser, kan vi anmelde dette her for truing? eller får han konsenkvelser siden han sende video

SVAR

Besvart 09.02.2019 17:07:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende dickpics?

Det er ikke lov å sende bilder av kjønnsorganet ditt til folk som ikke ønsker det. Dette regnes som seksuelt krenkende adferd og kan anmeldes.

 

Les mer
attach_file

Alternativ straff for ungdom

Mange som er tatt for noe tror at politiet bare kan tilby straff. Det stemmer ikke. Å hjelpe ungdom med å ta riktige valg og komme ut av feil miljøer, er viktig forebyggende arbeid for politiet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle