Hopp til hovedinnholdet

Ble tatt for å drikke alkohol på offentlig sted (buss). Konsekvenser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er 18 år og ble nettopp tatt for å Drikke offentlig på en buss (alkohol). Jeg sa ja til alt, var enig med Politiet. Vil jeg da få dette på Rullebladet? Hva kan jeg få i bot? Isåfall om jeg får det på rullebladet kan jeg då forhindre dette slik at jeg kan reise til USA, som jeg hadde tenkt til.

SVAR

Besvart 03.12.2013 21:45:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge regler for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg til andre.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol på offentlig sted

Jeg og noen venner tok noen pils i en park der vi bor. Men da vi skulle gå kom politiet. Vi hadde ølbokser som vi gikk og drakk av, og politiet skrev ned navnene våre. Er det så farlig at vi drakk litt da, vi bråkte jo ikke eller noe. Hva skjer nå?

 

Les mer
attach_file

- Har noe på rullebladet - kan jeg reise til USA?

Jeg ble tatt for nasking for noen år siden. Har tenkt å studere i USA etter videregående, og lurer på om det at jeg har noe på rullebladet får noe å si. Har hørt at det er vanskelig å få reise til USA med noe på rullebladet. Utenlandsstudier er noe jeg har drømt om bestandig, og USA er favorittlandet. Blir så lei meg hvis den tabben jeg gjorde en gang for lenge siden skal ødelegge planene mine.

 

Les mer
account_circle