Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kreve tilbake depositum når utleier nekter å tilbakebetale

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er svensk og jobber og bor her i Oslo. Jeg har ikke noe norskt personnunner uten kun d-nummer. För ca 8 monter siden flyttade jeg in i en leilighet med 3 andre mennsker. Depositum låg på 57 000. Vi kom överens med leierstagaren om att betale först 10 000 og resterande 47 000 senare neste år. Alltså 2500 var. Alla förde in sin andel av pengar till den personen dom stod på kontraktet som siden la in det på depositum- kontot. Nå för ca 2 monter sen, bestemde hon som står på kontraktet att jeg skulle bli utsparkad. Inget mer med det, jeg skaffade ett nytt boende snabbt. Nå vägrar de att betala ut den vad jag än siger dem, de har inga hållbara argument för det och fortsätter ändå hålla inne på depositum. Så jeg lurer på, har jeg någon lovlig rett att få tillbaka de? De har erkänt att det är mina pengar men vägrar bara ge de till mig.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer